Yoga for new moms

S.O.S moms on a rollercoaster!

Moeders worden constant gebombardeerd met dingen om te doen, van het zorgen voor de kinderen tot het zorgen dat het huis georganiseerd is. Het is zelfs nog hectischer voor moeders die buitenshuis moeten werken. De hele dag bezig zijn met je moedertaken zonder pech kan vermoeiend zijn, vooral als je geen hulp krijgt. Het wordt zelfs nog uitdagender als iemand een drukke werkdag heeft gehad en naar verwachting thuis voor de kinderen zorgt.

En we hebben weinig of geen me time laat dan nog staan we een yoga sessie ingepland krijgen. Mijn man zegt vaak You are wonder Women, dan zeg ik ja dat is waar jij kan mijn Super Men zijn als je mee de waslijst afvinkt met een grote glimlach. Met andere woorden er wordt van een vrouw zoveel verwacht en we staan er niet altijd bij stil en gaan in hoge drive in de deze energie mee. Tot het ons uitput, moe maakt, ziek maakt en het allemaal even niet meer kan.

In deze workshop maak je kennis met yoga en leer je hoe je yoga in je crazy momlife leert inplannen. Je ervaart de voordelen, deelt ervaring van andere moeders en je duikt in het oestrogeen en haar schoonheid. En vooral leer je te vertragen en meer te voelen.

Hieronder staan ​​enkele voordelen van yoga om je leven te verbeteren en een boost te geven:

  • Zelfzorg ( a happy mom is a happy family, a unhappy mom is a unhappy family)
  • Beweging neemt spanning weg in je lijf.
  • Rust in je hoofd.
  • In contact staan met je intuïtie en oerkracht en deze bekrachtigen.
  • Jouw lichaam beter begrijpen ( hormonen)
  • Ritme van je lichaam volgen.

Het beoefenen van yoga voor drukke moeders zal je helpen kalmeren en je geest opfrissen zodat je je kunt concentreren op wat het belangrijkste is.

Interesse?

Reserveer je matje via het lessenrooster


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes bij Yoga With Taylor? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief!