Prenatal Yoga

  • Woensdagochtend 9:30-10:45 & Vrijdag avond 19u-20u15 in Evergem Paramedisch centrum Believe.
  • Zondagochtend 10u-11u15

Zwanger zijn, mooier kan het niet. Je bent op-en-top vrouw en het is prachtig om dit kleine wezentje te voelen groeien.

Maar, er is meer dan rozengeur en maneschijn. Lichamelijk, geestelijk en emotioneel verandert er zoveel dat het je soms wel eens overvalt. Zwangerschapsyoga helpt je om in evenwicht te blijven.

Voor zwangerschapsyoga heb je geen ervaring nodig. De enige voorwaarde om deel te nemen is dat er iets moois in je buik groeit. Zwangerschapsyoga is er speciaal voor mama's in spé en alle soorten buiken doen mee: klein, groot, rond, ...

Waarom zwangerschapsyoga?

Zwangerschapsyoga geeft veel lichamelijke voordelen, niet alleen voor maar ook tijdens de zwangerschap. Door yogahoudingen uit te voeren ontwikkel je je spieren, pezen en bindweefsel. Krachtige benen komen bijvoorbeeld goed van pas bij het dragen van de baby in je buik. Als je je krachtiger voelt, kun je ook beter doen wat je moet doen zonder dat je je uitgeput voelt. Tegelijkertijd houd je je spieren soepel en werk je aan mobiliteit van de gewrichten.

Door het gewicht van het babytje in je buik, verandert je houding. Je bekken kantelt iets meer naar voren. Yoga kan helpen om jouw houding te verbeteren. Het is fijn om zwangerschapsyoga lessen te volgen, daarin worden aangepaste houdingen gedaan die rekening houden met je zwangerschap.

Wat doe je mee?

De lessen duren ongeveer één uur en 15 min . Draag gemakkelijke kleding en neem een handdoek mee. Nogmaals: je hoeft geen ervaren yogi te zijn om met zwangerschapsyoga te beginnen en je kunt het volgen tot de laatste snik.

Wat kost een les?

Online les kost 12euro.

Losse les kost 15euro
Kom je voor de reeks (8lessen) betaal je 105 euro.

Neem je 5 lessen betaal je 65euro.

Je kan ter plaatse cash betalen of via overschrijving:BE 94 7360 6060 0614
Informeer bij je mutualiteit voor de sportpremie!

Reserveer je matje via het lessenrooster


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes bij Yoga With Taylor? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief!